Actualment més de 3000 alumnes de escoles Vedruna de Catalunya fan classe amb el Chromebook.  El projecte s’està duent a terme tant a primària com a secundària amb terminals compartits per diferents aules i nivells educatius.

El Chromebook és un ordinador que funciona amb els Sistema Operatiu ChromeOS (Google), un sistema lleuger i ràpid. L’aspecte més important i innovador de l'ordinador és que aquest es registra a l'escola i és l'escola qui decideix a quins continguts i eines té accés cada alumne.

A la nostra escola, els alumnes a partir de cicle mitjà  fan ús d’aquests ordinadors com a eina metodològica i d’aprenentatge assegurant també la competència digital de tots ells.

El projecte Chromebook que realitzem totes les escoles Vedruna de Catalunya, ha estat escollit dins de les 5 millors Metodologies innovadores amb suport de les TIC per el comité d' ItWorldEdu.http://www.itworldedu.cat/

Aquest curs també el professorat ha integrat el chromebook com a aparell principal per a la gestió diària de l’activitat escolar.

 


També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »