Projecte Laboo

Labdoo és un projecte sense ànim de lucre que té com a objectiu proporcionar ordinadors portàtils a les escoles en aquelles parts del món que més ho necessiten, permetent que aquestes escoles puguin accedir a fonts d'educació de gran qualitat i lliures.

Com?

Un dels lemes principals de Labdoo és que "quan es tracta de fer un món més sostenible, tothom pot ajudar, tant grans com petits'. Això ho podem aconseguir mitjançant la creació d'un hub a  la nostra l'escola. El Projecte Hub és un projecte humanitari que permet als estudiants crear el seu propi minihub i fer la seva contribució per ajudar a resoldre la fractura digital, ajudant a altres nens d'altres escoles del món a tenir lliure accés a l'educació

  1. El projecte només utilitza portàtils que ja s'han deixat de fer servir, i els alumnes o els seus pares els porten a l'escola.
  2. Els alumnes d'ESO assistiran a una conferència sobre el Projecte Labdoo que tindrà lloc a l'escola el mes de gener.
  3. Els alumnes de 4t d'ESO dins la MOE d'informàtica seguiran un taller de formació per sanejar els ordinadors portàtils i instal·lar-hi l' Ubuntu i Edubuntu  (Ubuntu està basat en el sistema operatiu Linux, una plataforma tecnològica de programari lliure considerada pels experts en ciències de computació com a una de les més avançades del món.) Així, els estudiants a través d'aquest procés aprenen a utilitzar ells mateixos eines decomputació avançades.
  4. Professors i alumnes definiran les mini-missions (nombre d'ordinadors que seran recollits i les escoles de destinació dels portàtils). 

 També et pot interessar...

PROJECTE EDUCATIU

  Us presentem  el Projecte Educatiu de la Fundació Vedruna Catalunya Educació. Un Projecte que explícita un estil d'educar inspirat en la Propost...

llegir més »

EL NOSTRE TWITTER

Vedruna Sant Elies - TWITTER

llegir més »

INSTAGRAM de Vedruna Vilafranca USUARI: vedrunavilafranca

EL NOSTRE INSTAGRAM

https://www.instagram.com/vedrunavilafranca/

llegir més »