Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Carrer Carme 12-14

Vilafranca del Penedès

93 892 02 42

vedrunavilafranca@vedruna.cat

Estades UK 2020


Novament ens posem en marxa per organitzar les estades a UK i així facilitar als alumnes de les escoles Vedruna de Catalunya l’aprenentatge i pràctica de l’anglès N’estem ben satisfets i alhora convençuts d’oferir novament aquesta activitat durant el mes de juliol de 2020. 

Objectiu: millorar la pràctica de l’anglès estudiant-lo i practicant-lo durant dues, tres o quatre setmanes a Anglaterra i alhora conèixer i conviure amb d’altres alumnes i amb les famílies angleses que els acullen.

A qui va dirigit: alumnat de 1r a 4t ESO, Batxillerat o Cicles de les escoles Vedruna de Catalunya. Són acompanyats per professors de les nostres escoles.

Llocs: Exmouth, , Exeter, Newton Abbot, Paignton, Torquay, ,..(Devon UK): Escoles properes en grups d’uns 25 alumnes i dos professors acompanyants a cada grup.

Activitats: classes d’anglès tots els matins i activitats culturals i esportives tarda-vespre, excursions caps de setmana. Modalitat: Estada amb famílies molt seleccionades per l’escola i en règim de pensió completa.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a