Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Carrer Carme 12-14

Vilafranca del Penedès

93 892 02 42

vedrunavilafranca@vedruna.cat

Premi Escoles Verdes 2019 al treball en xarxa de Vedruna Catalunya Educació

Reconeixement a la trajectòria en educació per a la sostenibilitat dels centres de la fundació educativa.

En el marc de la convocatòria del  Premi 2019 Medi Ambient i Escoles Verdes que impulsa el Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ,Vedruna Catalunya Educació ha rebut  el premi al treball en xarxa .

L’acte, que ha tingut  lloc a la Universitat de Girona, ha reconegut iniciatives tant del marc del Programa Escoles Verdes , com també del Premi Medi Ambient, una convocatòria que reconeix actuacions, recerques i trajectòries  que impulsin compromisos vers el medi ambient i la sostenibilitat.

La  Fundació Vedruna Catalunya Educació, que ha obtingut el premi de la mà del MH Conseller de Territori i Sostenibilitat Sr. Damià Calvet, ha rebut el reconeixement al treball en xarxa realitzat . Un treball d’un recorregut iniciat el 2006 amb un primer Fòrum de Medi Ambient i que al llarg d’aquests 13 anys ha comptat amb iniciatives que van des d’intervencions pedagògiques a trobades , congressos i un treball en xarxa que ha implicat les comunitats educatives dels seus centres arreu de Catalunya. El treball realitzat ha permès també formar educadores i educadors per tal que puguin liderar als centres iniciatives que des de les aules treballin per tenir impactes en l’entorn i crear hàbits sostenibles.  

D’altra banda, la nostra escola, Vedruna Vilafranca, també ha rebut el reconeixement per un projecte anomenat “Espai natural: vine i construeix” portat a terme a Educació Infantil a través del qual es convida als infants a dissenyar i construir diferents creacions amb elements naturals del nostre entorn: petxines, fulles, pedres, troncs, fustes… fomentant el respecte pel medi ambient així com també la creativitat.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a