Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Carrer Carme 12-14

Vilafranca del Penedès

93 892 02 42

vedrunavilafranca@vedruna.cat

EXÀMENS DE CAMBRIDGE

El dissabte 25 de juny del 2022 al matí, es realitzaran a l’Escola Vedruna Vilafranca els exàmens de KET, PET & FIRST de l’escola oficial de Cambridge.

És una gran oportunitat pels nostres infants i joves poder dur a terme aquestes proves a casa nostra i així estalviar-nos els desplaçaments a Barcelona. 

Per fer efectiva la inscripció cal:

  • Per una banda, omplir el formulari d’inscripció que us fem arribar en aquest mateix correu electrònic, emplenant tots els camps obligatoris seguint les indicacions. Important: el nom i cognoms dels candidats han de ser oficials (amb accents, etc.), ja que així és com apareixen al certificat i titulació. També us adjuntem amb un arxiu la normativa dels exàmens de Cambridge.
  • Per altra banda, s’haurà de fer el pagament de la prova al següent número de compte: ES96 2100 5045 7102 0004 7441, indicant el nom i cognoms del candidat i la prova a la qual es presentarà (ex: Jonathan Moreno – PET). El cost de cada examen és el següent: KET (98€), PET (104€) i FIRST (194.50€).
  • Per finalitzar, s’haurà d’enviar un correu electrònic a meskelleure@gmail.com amb la següent documentació:
  • el formulari d’inscripció.
  • el resguard del pagament o transferència.

Data límit per a fer la inscripció: dimecres 4 de maig de 2022.

Aprofitem per comentar-vos que es donarà l’opció de fer unes sessions de reforç els dimarts de 16.00h a 17.00h per preparar millor els exàmens. És necessari un mínim de 6 participants per a poder obrir el grup dels dimarts. En el cas que el grup tirés endavant, començaria el dimarts 3 de maig i finalitzaria el dimarts 21 de juny. Per fer la inscripció:

  • si el participant ja està apuntat a l’activitat extraescolar de Ket, PET o First, tindria un cost de 20€/mes i caldria enviar un mail a meskelleure@gmail.com per apuntar-se.
  • si no és participant de l’activitat extraescolar que actualment s’està realitzant, caldrà fer la inscripció a https://meskelleure.cat/inscripcions/ i el cost de l’activitat és de 25€/mes.
Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website