Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Carrer Carme 12-14

Vilafranca del Penedès

93 892 02 42

vedrunavilafranca@vedruna.cat

Canvi d’etapa: de la Primària a l’ESO

Després d’unes setmanes d’adaptació en aquesta nova etapa, els alumnes de 1r d’ESO de Vedruna Vilafranca volem compartir els canvis que hem notat en els diversos àmbits escolars.

En primer lloc, la gestió dels conflictes a Primària semblava que no tenia tanta importància per manca d’eines; en canvi ara, a l’ESO, tenim més recursos per solucionar els petits problemes.

En relació a les guixetes, si a Primària podiem tenir la motxilla al nostre costat i tots els llibres al calaix, enguany les tenim per poder guardar els llibres i material no necessari pel nostre dia a dia.

En tercer lloc, hem vist com els llibres digitals així com el treball en línia s’acostuma a usar sovint a l’etapa de secundària, mentre que a Primària no els utilitzavem gaire i no teniem habitualment deures interactius.

Per anar acabant, volem afegir dos canvis molt positius, un dels quals ens està sent òptim pel nostre desenvolupament acadèmic. En aquesta etapa disposem d’hores de dubtes, moment en el qual els professors disposen d’unes estones per ajudar a millorar, entendre i resoldre els nostres dubtes amb més claredat.

I ja per últim, l’altre canvi és l’horari, ja que a l’ESO entrem a les 8h a l’escola, a diferència de Primària que entravem a les 9h i tenim dues tardes lliures, la del dimarts i la del divendres.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website