Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Carrer Carme 12-14

Vilafranca del Penedès

93 892 02 42

vedrunavilafranca@vedruna.cat

Pla d’obertura 2021-22

El Pla d’Obertura per a aquest curs està dissenyat amb la voluntat de combinar de la millor manera possible la qualitat educativa i les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19 tenint en compte la nova variant
delta. Entenem la qualitat educativa com l’ensenyament dels continguts curriculars prioritzats i l’acompanyament educatiu i emocional a tots els alumnes de l’escola. El Pla està dissenyat tenint en compte els recursos humans i d’espais de què disposem i de les seves característiques. No oblidem la funció social de l’escola i per això el disseny d’aquest pla està pensat per garantir la qualitat, l’equitat i la presencialitat del 100% a totes les etapes mantenint un format d’ensenyament coherent per alumnes i famílies on es puguin treballar totes les competències i que el seu resultat sigui avaluable.

El Pla també té present una situació que pot ser canviant, buscant en tot moment un equilibri entre la normalitat del funcionament de l’escola amb les mesures pertinents i minimitzant tant com es pugui els possibles riscos.

Descarrega/obre el pla complet en PDF

Anterior

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website